Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

a we so me ;)
Friday, 13 July 2012 ★ 02:45 │ (0) angels
ooyeahhh , harini ada hari bertemu waris weyy !
cuak ? toksah cita lha , result dah lha blink blink kebabomm ! cuak takot cegu report macam macam .
ngaku agak nakal gedik over kat sekolah :) atlast , alhamdullilah cegu tak cita yang bukan bukan . haha
sedikit gamba untuk di showw off // dekat sekolah tadi !

perasan tak perasan tak ?
hahaa , my awesome gorgeous senior especially setuju nak exchange jam rabbit tuu dengan jam buruk itew . 
tak sangka gilaa , apalagii amek terus lha  .
rugi pulakk kalau tanye macam macam , dari dapat terus tak dapat .
announcement announcement !
jam tuu warna warni ade gamba rabbit yang sangat comel .
poyo kan ? haha , biaaaaa lah ! :P
##pada awex dia , soriii !!
haa , tekan SINI :)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
a we so me ;)
Friday, 13 July 2012 ★ 02:45 │ (0) angels
ooyeahhh , harini ada hari bertemu waris weyy !
cuak ? toksah cita lha , result dah lha blink blink kebabomm ! cuak takot cegu report macam macam .
ngaku agak nakal gedik over kat sekolah :) atlast , alhamdullilah cegu tak cita yang bukan bukan . haha
sedikit gamba untuk di showw off // dekat sekolah tadi !

perasan tak perasan tak ?
hahaa , my awesome gorgeous senior especially setuju nak exchange jam rabbit tuu dengan jam buruk itew . 
tak sangka gilaa , apalagii amek terus lha  .
rugi pulakk kalau tanye macam macam , dari dapat terus tak dapat .
announcement announcement !
jam tuu warna warni ade gamba rabbit yang sangat comel .
poyo kan ? haha , biaaaaa lah ! :P
##pada awex dia , soriii !!
haa , tekan SINI :)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST