Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

#25
Thursday, 6 September 2012 ★ 06:37 │ (0) angels
abes menggila di muka buku . bersopan santunn disini pula :)
back to raya , raya tahun ni tak superawesome langsung ! *bebai* . 1st day raya di temani kesedihan yang banyak di sumbangkan tunang kami . AHAHAHA ! tunang ? kuiikui ;) pagi raya tuu banyak ja mesej  masuk , dari dia . huk ! lagi lagi *bebeiiiiii*  1st eid tuu sume yang selalu balik rumah tok balik kampung yang lagi satuu , aaaaaaaaaaaaaa sunyi jewp :( sedih weyyy . *cry* tuka pakai t-shirt dgn jeans mengadap mr.youtube , alahaiii . HAHAH . lebih kurang limaa hari terasa diri macam dah jadi janda kene tinggal :3 *FRUSTATED* 
nak g jalan kaki kene ikat . huk ! naseb g raye ketiga keempat tah p mamam laksa kat rumah  tembun :*
then , jumpe 3badut RK n the geng .


tenga tenga makan minx maaf dekat depa depa ni , lepas minx maaf masuk an air sirap dalam laksa erwan yang tenga makan . ! haha lama gila tak buat keja macam ni dekat depa :D macam tu baru syiok *laugh*
maaf zahir batin :)





ehh eh budak ni -,-

 
mr fijin , inii exclassmate kami okayy :')




 dyla nii dia nak amek gamba dia p tengok tempat laen . naseb kawan aku ! --'



the end :)
hari raya maaf zahir batin ^_6


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
#25
Thursday, 6 September 2012 ★ 06:37 │ (0) angels
abes menggila di muka buku . bersopan santunn disini pula :)
back to raya , raya tahun ni tak superawesome langsung ! *bebai* . 1st day raya di temani kesedihan yang banyak di sumbangkan tunang kami . AHAHAHA ! tunang ? kuiikui ;) pagi raya tuu banyak ja mesej  masuk , dari dia . huk ! lagi lagi *bebeiiiiii*  1st eid tuu sume yang selalu balik rumah tok balik kampung yang lagi satuu , aaaaaaaaaaaaaa sunyi jewp :( sedih weyyy . *cry* tuka pakai t-shirt dgn jeans mengadap mr.youtube , alahaiii . HAHAH . lebih kurang limaa hari terasa diri macam dah jadi janda kene tinggal :3 *FRUSTATED* 
nak g jalan kaki kene ikat . huk ! naseb g raye ketiga keempat tah p mamam laksa kat rumah  tembun :*
then , jumpe 3badut RK n the geng .


tenga tenga makan minx maaf dekat depa depa ni , lepas minx maaf masuk an air sirap dalam laksa erwan yang tenga makan . ! haha lama gila tak buat keja macam ni dekat depa :D macam tu baru syiok *laugh*
maaf zahir batin :)





ehh eh budak ni -,-

 
mr fijin , inii exclassmate kami okayy :')




 dyla nii dia nak amek gamba dia p tengok tempat laen . naseb kawan aku ! --'



the end :)
hari raya maaf zahir batin ^_6


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST